GlobeSpot News

Verhuizing

VERHUIZING NAAR NIEUW KANTOOR

Per 1 mei verhuizen we naar een nieuwe locatie in Breda. Op deze nieuwe locatie aan de Gijzenveld 7 in Breda kunnen we nog beter onze bestaande klanten maar zeker ook nieuwe klanten helpen.

Diefstal op werken in Merksem (Belgie) opgehelderd

De firma Elweco uit Maasmechelen is een van de aannemers die actief is bij de werken op de Bredabaan in Merksem. Groot was de verbazing toen dinsdagochtend vroeg werknemers vaststelden dat een Bobcat graafmachine van de werf was verdwenen.

Waar de dieven echter geen rekening mee hadden gehouden is dat Dhr. Yves Conings, eigenaar van Elweco, een GlobeSpot GPS-Tracker had ingebouwd in de graafmachine. Met een paar klikken op zijn computer kon hij vaststellen dat de Bobcat de avond ervoor om 21.20u was gestolen van de werf op de Bredabaan. Na een trip over de E34 liep het spoor naar Wechelderzande, waar de graafmachine om 22.28u was achtergelaten op de parking van Mega Speelstad.

De politie van regio Turnhout werd gebeld en was snel ter plaatse. Direct begonnen ze met het interviewen van mogelijke getuigen. Een opmerkzame medewerker van Mega Speelstad, Dhr. Patrick Proost, had dezelfde ochtend rond 9u een vrachtwagen gezien. Hij had met de bestuurder gesproken en die had hem gezegd dat ze later op de ochtend de graafmachine zouden ophalen.

Door medewerking van Mega Speelstad kon de politie van regio Turnhout op videobeelden vaststellen wie de eigenaar van de vrachtwagen in kwestie is. Ook kwam de dienst sporenonderzoek van de politie langs om vingerafdrukken op de graafmachine op te nemen.

Door middel van moderne tracking technologie en het snelle optreden van de politie van regio Turnhout was deze diefstal in enkele uren opgehelderd.
Dhr. Conings heeft zijn Bobcat weer meegenomen zodat enkele uren na de diefstal de graafmachine weer ingezet kon worden op de werken.

   

New central office

Centralisatie BeNeLux activiteiten in Breda / Activités centralisation  à Breda

We are moving our offices to one central location in the Netherlands: Heerbaan 248 in 4817 NL Breda.

If you have post or packages for us, please use that address as from now onwards, you can aslo reach us by phone.

From the Netherlands: +31 85 111 73 73

From Belgium: +32 3 500 95 95

Visit the webshop OPEN 24/7

The GlobeSpot webshop is open for ordering directly. It also shows the recent GlobeSpot portfolio.

The shop will have also a "multi-language button" 

Do you want to order and you have problems with the shop, please contact us directly, we will help you.

GlobeSpot on Youtube

Check out GlobeSpot's new promo video on Youtube! http://youtu.be/z9-iLIkeiZc

See what a difference EUR 299 can make, if you ever become the victim of car thieves. GlobeSpot's new GPS AntiTheft offer now includes 4 years of service coverage without ANY additional costs!

Load GlobeSpot's channel on Youtube by clicking on the link or the image.

GlobeSpot innovates - Presenting the new GlobeSpot SIM cards
 

All latest generation GlobeSpot devices are equipped with new SIM cards. These new and improved cards have a wider range then the previous model and cover 38 countries.

The philosophy behind this change is that the most popular destinations for stolen vehicles in Europe are to be covered by the device’s range. Russia, Eastern Europe in general and North-West Africa are therefore now part of the GlobeSpot track and trace zone.


Premium Partner of Google

GlobeSpot is Premium Partner of Google

As of today we are premium partner of Google. As premium partner we are able to deliver our clients full fledged mapping functionalities that will be more than only viewing a map in normal or satellite mode.

 


Showing 7 results.