Language

Navigation menu

GPS Object Tracker

GlobeSpot ontwikkelde de GPS Trailer-Tracker vanuit het principe dat niet alle voertuigen of objecten kunnen gevolgd en beveiligd worden door middel van het standaard GPS Antidiefstal systeem, noch het GPS Tracking systeem. Dezelfde technologie kan aangepast ook in andere noden voorzien, op een efficiënte manier.

Trailers, caravans, aanhangwagens,kranen, mobiel werkmateriaal... Er zijn eindeloos veel voertuigen en objecten waarvoor de nood aan beveiliging groot is, maar de opties zeer beperkt. Het probleem dat zich stelt bij deze ‘dode objecten' die men zou willen beveiligen en volgen, is de stroombron. Deze is er niet rechtstreeks wat het onmogelijk maakt om deze objecten permanent en langdurig te gaan volgen.

GlobeSpot ontwierp de GPS TrailerTracker om de positie van dergelijke voertuigen op te volgen zonder permanente stroombron. Op maat gekozen instellingen zorgen hierbij niet alleen voor een wereld aan mogelijkheden, maar ook een efficiënte oplossing voor wat de situatie vereist.

Werking:  Door de GPS-TrailerTracker te verbinden met de stroomvoorziening van bijvoorbeeld de verlichting of ABS/EBS, heeft het toestel een indirecte stroombron. Wanneer het voertuig stil staat (en losgekoppeld wordt) en bijgevolg geen indirecte stroom meer krijgt, kan de GlobeSpot GPS-TrailerTracker nog tot zo'n 30 dagen de positie van het voertuig doorgeven. Wanneer het voertuig terug in gebruik wordt genomen, laadt de batterij opnieuw op onder stroom van de verlichting of de ABS/EBS.

De GlobeSpot GPS-TrailerTracker betekent een meer dan betaalbare oplossing voor het beveiligen en opvolgen van talloze soorten voertuigen en objecten. Contacteer sales@globespot.com voor meer informatie. Wij helpen u graag te zoeken naar een oplossing de het best past bij uw noden.